Menu
Your Cart
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Κάβα Μπουτάρη Ερυθρός Ξηρός

Κτήμα Μπουτάρη Κάβα Μπουτάρη Ερυθρός Ξηρός 750ml
Out of stock
Κάβα Μπουτάρη Ερυθρός Ξηρός
  • Διαθεσιμότητα: Out of stock
  • Παραγωγός: BOUTARI
13,40€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,40€
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 5€
Λάβετε στο email σας κουπόνι αξίας 5€ με την εγγραφή σας. Ισχύει για νέες εγγραφές και παραγγελίες άνω των 60€.
*Τα κουπόνια δεν ισχύουν για δώρα, ασκούς και συλλεκτικά προϊόντα.
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ
Δωρεάν μεταφορικά με BOX NOW σε όλη την Ελλάδα. Δυνατότητα επίσης αποστολής με ACS και πρακτορεία σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.
Εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις, πλήρως ασφαλισμένες, με UPS για αποστολές σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Κατηγορία : Νάουσα ΠΓΕ

Ποικιλιακή σύνθεση : Ξινόμαυρο, Cabernet Sauvignon, Merlot & Syrah

Εμφάνιση: Βαθύ κόκκινο χρώμα με μόβ ανταύγειες

Άρωμα: Πλούσιο μπουκέτο παλαίωσης, όπου διακρίνουμε αρώματα αποξηραμένων φρούτων, δαμάσκηνου και σύκου, και μαρμελάδας φρούτων του δάσους. Συνυπάρχουν τα γλυκά μπαχαρικά με κυρίαρχη τη βανίλια

Γεύση: Πλούσια γεύση, εξαιρετική ισορροπία, πολυπλοκότητα και μεγάλης διάρκειας επίγευση, έντονη οξύτητα που συνδυάζεται με πλούσια πιάτα

Αρμονία γεύσης : Κόκκινα αλλά και λευκά κρέατα μαγειρευτά, όπως χοιρινό με δαμάσκηνα και κόκορα κρασάτο. Κίτρινα και λευκά λιπαρά τυριά, όπως παρμεζάνα και μανούρι. Πρόκληση αποτελεί η gorgonzola

Θερμοκρασία σερβιρίσματος : 16-18°C

Κλασσική ερυθρή οινοποίηση: Οι ποικιλίες οινοποιούνται ξεχωριστά. Γίνεται μικρής διάρκειας κρυοεκχύλισηώστε να δημιουργηθεί ένα πιο έντονο αρωματικό δυναμικό. Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε θερμοκρασία 18 - 28 C και ο χυμός παραμένει σε επαφή με τα στέμφυλα 6 - 7 ημέρες μέχρις ότου να παραλάβουμε το επιθυμητό χρώμα και την επιθυμητή συγκέντρωση των τανινών. Μετά από την ολοκληρωτική ζύμωση των σακχάρων ακολουθεί η μηλογαλακτικήζύμωση που είναι επιθυμητή για την μείωση της οξύτητας και την βελτίωση της γεύσης των νέων κρασιών.

Τα κρασιά ωριμάζουν για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια γαλλικής προέλευσης ενώ το merlot και το syrah ωριμάζουν σε αμερικάνικης προέλευσης βαρέλια για 12 μήνες. Τα κρασιά χαρμανιάζονται μετά την έξοδο των βαρελιών όπου ωριμάζουν 24 μήνες ακόμα πριν απελευθερωθούν για κατανάλωση

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: Ερυθρό κρασί