Τύπος Κρασιού : Τυρνάβου ημιαφρώδης Ροζε ημίξηρος
Ποικιλιακή Σύνθεση : Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου 100%
Οινοποιητική Μέθοδος : Ερυθρή ποικιλία σε ροζε οινοποίηση (Blanc de Noir). Ακολουθεί δεύτερη αλκοολική ζύμωση σε αυτόκλειστες δεξαμενές (methode charmat), κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες όπου ο αφρισμός παράγεται φυσικά.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά : 11% vol
Οργανοληπτικά Στοιχεία : Εντυπωσιακό ανοιχτό ροζέ χρώμα, κομψή γλυκύτητα φρεσκοτρυγημένου μελιού και εκρηκτικά αρώματα τριαντάφυλλου και κίτρινων φρούτων απελευθερώνονται μέσα από δροσιστικές φυσαλίδες που χαϊδεύουν ευχάριστα τον ουρανίσκο.
Συνοδεύει : Θαλασσινά, δροσερές ωμές σαλάτες, φρούτα ή γλυκίσματα, αλλά μην παραλείψετε να το δοκιμάσετε και ως απεριτίφ.
Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 8 oC